Behöver du hjälp med kloklippning i Borås?

I så fall har du kommit helt rätt.

Jag hjälper dig med din hund

Välkommen till Lolys Hundtrim när du i Borås önskar hjälp med kloklippning på din hund. Jag som äger det här företaget heter Lolita Lukacic och jag har arbetat med hundar i många år. Jag har arbetat med att vårda, trimma och sköta om husdjur. Jag lägger mycket tid och resurser på att göra ett så kvalitativt jobb som möjligt. Alla hundar som kommer hit till mig blir väl omhändertagna och jag gör allt jag kan för att de skall få en perfekt och noggrant utförd behandling. Om du är intresserad av att få hjälp av mig, så är du varmt välkommen att kontakta mig, Lolita Lukacic.

Välkommen!

Välkommen till min hundsalong, som ligger i Borås. Jag ser till att du får den hjälp som du är i behov av, vare sig det handlar om kloklippning eller något annat. Jag har arbetat med hundar i många år, så jag kan det mesta som rör detta.

Nöjda kunder

Jag lägger mycket tid och resurser på att göra alla mina kunder så nöjda som det bara går. Jag ger mig aldrig innan du som kund verkligen är 100 procent nöjd och inte heller vill ha mera hjälp av mig. 

Erfarenhet

Jag har arbetat med hundar och dylikt i många år. Du som vänder dig till mig kan därför alltid lita på att jag ger dig den hjälp, som du är i behov av. Om du undrar över någonting, så tveka inte att höra av dig till mig, så hjälper jag dig.

Kloklippning Borås

Välkommen till vår hundsalong, Lolys Hundtrim. Salongen ligger centralt och lättillgängligt i Borås. Här kan du få hjälp med bland annat kloklippning och vardagsklippning av din hund. Du behöver inte oroa dig över att klippa klona själv, jag hjälper dig!

Offertförfrågan

Stäng

Contact Us